"Hurtigløp" et banebrytende metode for språkopplæring

Nordic ID introduserer "Hurtigløp", en banebrytende metode i språkundervisningen designet for å optimalisere og akselerere læreprosessen for flyktninger. Vår tilnærming, spesielt tilpasset behovene til ukrainske flyktninger, sikter mot å transformere dem til aktive samfunnsdeltakere på rekordtid.

Om Hurtigløp i Språkundervisningen

Hurtigløp er mer enn bare et kurs; det er en helhetlig læringsreise som starter ved ankomst og fortsetter gjennom en serie nøye tilpassede faser. Dette dynamiske opplæringsløpet sikrer at deltakerne raskt kan stige til et språknivå mellom A2 og B1, noe som åpner dører til både arbeidsmarkedet og sosial integrering.

Fase 1: Digitalt Grunnkurs

Innføringen begynner med et fire dagers online grunnkurs. Dette kurset legger grunnlaget med fokus på norsk språk, grammatikk, kultur og samfunnskunnskap, og sikrer at alle deltakere har de nødvendige forutsetningene for å lykkes.

Fase 2: Online Forsterkning

Etter grunnkurset utvides læringsopplevelsen over åtte uker med et onlinekurs som dykker dypere inn i språket, og bringer deltakerne opp til et A1/A2-nivå. Denne fasen balanserer fleksibilitet med intensiv læring, og forbereder deltakerne på den neste immersive fasen.

Fase 3: Immersjon i Språk og Kultur

Kjernen i Hurtigløp er en 17 dagers intensiv immersjonsopplevelse, der deltakerne lever og lærer i et norsk miljø. Med 15 timers undervisning og aktiviteter hver dag, er dette språk- og kulturbadet designet for å maksimere språklig flyt og kulturell forståelse.

Fase 4: Praktisk Integrering

Som en valgfri utvidelse tilbyr vi en fase dedikert til hverdagsintegrering og jobbmuligheter. Denne fasen innebærer samarbeid med lokale næringsliv og organisasjoner for å kartlegge og møte arbeidskraftbehov, og tilrettelegger for en sømløs overgang til arbeidslivet.

Nordic ID: En Bevist Suksesshistorie

Nordic ID står på en solid fundament av suksesshistorier, med flere år med erfaring i å tilby effektive kvalifiseringsløp for arbeidsinnvandrere og flyktninger. Vår modell er bygget på velprøvde metoder og verifiserte resultater, og demonstrerer vår evne til å realisere rask språklig og kulturell integrering.

Har du sett NRK serien vår, Norsk på 33 dager


Her viser vi hvordan vårt kursopplegg fungerer, med NordicID's språklæringsmetode basert på immersjon: Et "Hurtigløp" for intensiv læring. 

1. Episode: Barneliv og norske tradisjoner
2. Episode: Ungdomsliv og Festdager
3. Episode: Hverdagsliv og Kultur
4. Episode: Eksamen 

Velg Nordic ID for Hurtigløp

Nordic ID's Hurtigløp representerer en fremtidsrettet løsning for kommuner som ønsker å integrere flyktninger effektivt og raskt. Med vår tilpassede tilnærming, omfattende støtte og beviste metoder, er vi klare til å hjelpe flyktninger med å finne sin plass i det norske samfunnet. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan gjøre en forskjell sammen.